Tuba Büyüküstün’ün kitabı çıktı!

Büyüküstün’ün hayranı, kitabın gelirini UNICEF’e bağışlayacağını söyledi.

Son olarak ‘Kara Para Aşk’ dizisi ile adından söz ettiren Büyüküstün’ün, oynadığı 15 dakikalık ‘Orman’ filmi, Londra’da düzenlenen film festivalinde birçok dalda aday gösterildi. Suriye’deki savaştan kaçan Ömer’in hikayesini konu alan, müziklerini Uygur Yiğit’in yaptığı filmin senaryosunu, Tuba Büyüküstün’ün eşi Onur Saylak ve Doğu Akal’ın yanı sıra edebiyat dünyasından tanınan akan Günday yazdı. Film, dün gece yapılan törende ‘En iyi kurgu’ ödülüne layık görüldü.

BÜYÜKÜSTÜN’Ü DUYGULANDIRAN SÜPRİZ

Festival için İngiltere’de bulunan Tuba Büyüküstün, yanına gelen Nadine J. adlı hayranı Londra’da yaşadığını ‘Ihlamurlar Altında’ dizisi ile birlikte sanatçının hayranı olduğunu belirterek kendisinin yazdığı, Arib Alajmi’nin çizimlerini yaptığı ‘Just Being Tuba’ (Sadece Tuba Olmak) isimli kitabı sanatçıya verdi. Filistin kökenli olduğu belirtilen Nadine J., kitabı internet üzerinden bugünden itibaren satışa çıkardığını, gelirini Tuba Büyüküstün’ün ‘İyi niyet elçisi’ olduğu Birleşmiş Milletler’e bağlı UNICEF’e bağışlayacağını söyledi.

“AĞLAMAYA GİDİYORUM”

Büyüküstün, hayranının yazdığı kitabı görünce duygulanarak “Ağlamaya gidiyorum” dedi. 24 sayfalık, 11 dolardan satışa çıkarılan kitapta Tuba Büyüküstün hayranlarının sosyal medyada dikkatini çeken kitapta sanatçının hayatı, bugüne kadar yer aldığı yapımlar, kazandığı ödüller yer aldı. Yazar Büyüküstün için aydınlık yüzlü, mütevazı, utangaç, çok iyi bir oyuncu, mükemmel anne, ilham kaynağı tanımlamalarını yaptı. Nadine J., sosyal medyada Tuba Büyüküstün’ü karşısında görünce birlikte fotoğraf çektirmeyi aklına getirememekten yakındı.

Tuba Büyüküstün’ün çeşitli ülkelereki hayranları bir süre önce internet üzerinden aralarında örgütlenerek sanatçı için duygularını kaleme alırken, çizdikleri resim ve şiirlerin yer aldığı 224 sayfadan oluşan özel tek baskı ‘Koşulsuz Sevgi’ isimli kitap hazırlayarak sanatçıya sette teslim etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.