Tuba Büyüküstün’ün annesi kızının Umut Evirgen aşkına karşı çıkıyor

Anne Handan Büyüküstün, kızı Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in aşkına karşı çıkıyor.

Tuba Büyüküstün, 5 Haziran’da ikizlerinin babası Onur Saylak’tan boşanmış, hemen sonra Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’ın sahibi Umut Evirgen (28) ile aşk yaşamaya başlamıştı.

İddiaya göre; Tuba Büyüküstün’ün (35) annesi Handan Büyüküstün bu ilişkiye 2 nedenle karşı.

1) Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün ile fotoğrafını çeken muhabiri adamlarına gasp ettirmiş, bu nedenle 1 ay cezaevinde kalmıştı. Oyuncunun imajı sarsılmıştı.

2) Umut Evirgen’in, Tuba Büyüküstün’ün bir hayranına İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çıkışması ipleri gerdi.

MASAYI TERK ETTİ

Posta’da yer alan habere göre; Tuba Büyüküstün ile annesi Handan Büyüküstün, 1 Ekim Pazar günü Erenköy’deki Divan Restaurant’ta bir araya geldi.

Ancak buluşmanın sonunda gerginlik yaşandı. Tuba Büyüküstün masayı terk etti. Annesi de daha sonra hesabı isteyerek kalktı

Anne-kızın arasının Tuba Büyüküskün’ün 5 Haziran 2017’de eşi Onur Saylak’tan boşandığından bu yana iyi olmadığı söyleniyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.