Tuba Büyüküstün’den Onur Saylak ve Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması

‘Anneler Günü’ etkinliğinde çocuklarla bir araya gelen Tuba Büyüküstün, sette 3 saat beklediği için rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile aralarının bozuk olduğu iddialarını yalanladı.

Tuba Büyüküstün, marka yüzü olduğu saat markası IWC’nin Anneler Günü etkinliğinde çocuklarla boyama yaptı, onlara masallar okudu. Büyüküstün’ün 5 yaşındaki ikiz kızları Maya ve Toprak’ın da katıldığı etkinlikte oyuncu, anneliği “Çocuklarım hayatımda önceliğim, onları düşünmeden adım atmıyorum. Eskiden kendim vardı şu an onlar var” sözleriyle anlattı.

“KIVANÇ DEĞERLİ BİR ARKADAŞIM”

Eşi Onur Saylak’la boşanma sorularını “Şu anda bu soruların yeri ve zamanı değil, çocukların olduğu yerde böyle sorular hoş değil” diyerek yanıtsız bırakan Büyüküstün, sette üç saat beklediği için Kıvanç Tatlıtuğ ile aralarında büyük kriz yaşandığı iddialarını ise söyle yalanladı: “Hiç öyle bir şey yok. Gayet iyi ve mutluyuz. Profesyonel anlamda ve arkadaş olarak ilişkimizi çok iyi devam ettiriyoruz, Kıvanç değerli bir arkadaşım.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.