Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ ortaklığı geliyor

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırladığı Siyah Beyaz adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak bir çok ünlü ismin adı geçti ama tüm bu isimler yalanlandı. Yapımcı Kerem Çatay geçtiğimiz haftalarda oyuncusu Tuba Büyüküstün ile görüşmüştü. Film mi yoksa dizi için mi teklifte bulunduğu merak ediliyordu. Yapımcının Büyüküstün’e Kıvanç Tatlıtuğ ile partnerlik teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

gazetemag.com’un haberine göre Tuba Büyüküstün’ün senaryonun son halini gördükten sonra cevap vereceği söylendi. Büyüküstün Kara Para Aşk dizisinde birlikte çalıştığı Sema Ergenekon – Eylem Canpolat ‘ın hazırladığı dizi için olumlu düşündüğü kulislerde konuşuluyor.

Tuba Büyüküstün Ihlamurlar Altında ile Kıvanç Tatlıtuğ ise Gümüş dizisi ile Türk dizilerini yurtdışına açan iki star isim. Bu iki ismin birlikte rol alacağı dizi ülkemizde olduğu kadar yurtdışında da çok ses getireceği şimdiden kesin. Yapımcı Kerem Çatay tüm bu istatistikleri göz önüne aldığından bu iki ismi bi araya getirmenin oldukça kazançlı olacağının bilincinde.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.