Tuba Büyüküstün sevgilisiyle Fransa’ya tatile çıktı

Tuba Büyüküstün, fotoğrafları çekilmesin diye gazetecinin fotoğraf makinesini gasp ettiren işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile Fransa’ya tatile gitti.
İşletmeci Umut Evirgen, sevgilisi Tuba Büyüküstün ile beraber fotoğrafını çeken gazetecinin fotoğraf makinesini korumalarına silah zoruyla gasp ettirmişti. Bir ay cezaevinde kalan Umut Evirgen, tutuksuz yargılanmak üzere 17 Temmuz’da tahliye edilmişti. İkili Fransa’ya tatile gitti.

EŞİNDEN BOŞANIR BOŞANMAZ SEVGİLİ YAPMIŞTI

Tuba Büyüküstün, ikizleri Toprak ve Maya’nın babası, altı yıllık eşi Onur Saylak’la evliliğini 5 Haziran’da noktalamıştı. Güzel oyuncunun adı boşandıktan hemen sonra işletmeci Umut Evirgen’le anılmaya başlamıştı.

SİLAH GÖSTERİP MUHABİRİN FOTOĞRAF MAKİNESİNİ GASP ETMİŞLERDİ

ikili üç hafta önce La Boom önünde ilk kez birlikte objektife takıldı. Ancak hemen ardından ortalık karıştı. Umut Evirgen’in iki koruması durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı. Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Korumalar Hürriyet muhabirine, ”Şimdi git bir saat sonra La Boom’a gel makineni al” diyerek oradan uzaklaştı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN SEVGİLİSİ 1 AY HAPİSTE KALDI

Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan İsmail Bayrak’ın olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Umut Evirgen ve korumalarından şikâyetçi olması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan işletmeci Umut Evirgen ve korumaları Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. Umut Evirgen ilk duruşmada tahliye edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.