Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ’un rolleri belli oldu

Geçen yıllarda sadece Arap ülkelerinde yayınlanan bir parfüm reklamında beraber kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün, başrolü paylaşacağı ‘Siyah Beyaz’ dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Son olarak ‘Kara Para Aşk’ ve ‘Karadayı’ dizilerini kaleme alan Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın yazdığı ‘Siyah Beyaz’ dizisini Ali Bilgin yönetecek.

Dizinin ilk yazılan senaryosu beğenilmemiş, revizyona gidilmişti. Hikayesi merak konusu olan dizide; Kıvanç Tatlıtuğ, kötü adamın adamı olarak karşımızda olacak. Kendisine küçük yaşlardan beri sahip çıkan kötü adam için çalışan ancak mertliği ve dürüstlüğüyle dikkati çeken bir role hayat verecek olan Tatlıtuğ, tesadüfler sonucu kafe işleten Tuba Büyüküstün ile karşılaşacak.

Tuba Büyüküstün ise oldukça naif bir kadın rolüyle seyircinin karşısına çıkacak ve dizide siyah ile beyazın buluşmasıyla yaşanan tutkulu bir aşk anlatılacak.

Star TV’de ekrana gelecek dizinin çekimleri Ağustos sonunda başlayacak. Projenin yayın tarihinin Kasım ayını bulacağı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.