Tuba Büyüküstün ekranlara dönmeye hazırlanıyor

Tuba Büyüküstün yeni sezonda Ay Yapım imzalı bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor…
Ekranların güzel oyuncularından birisi olan Tuba Büyüküstün 2016 yılında yeni dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bu sezon Ay Yapım birbirinden iddialı diziler ile televizyon ekranlarında adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor. Bu zamana kadar yeni sezon için birkaç dizisini duyuran Ay Yapım’dan gelen haberlere göre bir dizide Tuba Büyüküstün ile ekranlara gelecek. Son olarak Engin Akyürek ile başrollerini paylaştığı Kara Para Aşk dizisinde izlediğimiz güzel oyuncunun hangi dizi ile ekranlara geleceği ise şu an kesinleşmiş değil.

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde bölüm başı 80 Bin TL alacağı gelen söylemler arasında.

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi büyük ihtimalle ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizinin konusu, diğer oyuncuları ve yayın hayatına ne zaman başlayacağı konusunda henüz hiçbir bilgi açıklanmadı. İlerleyen günlerde bu bilgiler netlik kazandıkça sitemize eklenecektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.