Tuba Büyüküstün, DAHA’da performansı ile etkileyecek

DAHA filminde boy göstermeye hazırlanan Tuba Büyüküstün’ün performansı hayranlarını derinden etkileyecek.

İŞTE!!! Gürcü bir sinema blog yazarının Tuba Büyüküstün sahneleri hakkındaki yorumları…

Tuba Büyüküstün filmde sadece birkaç dakikalığına görünüp, hikaye kahramanının hayatında önemli iz bırakan ikincil karakteri canlandırıyor.

Süriyeli kızın acıklı hikayesi, masumluğu, çaresizliği; Gaza’yı derinden etkileyip bir dönüm noktası olacak ve Babasının etrafında dönen kötülüğe karşı savaşma gücünü verecektir. Tuba’nın olağanüstü oyunculuğu, trajik hayatından ötürü yaşadığı duygularının gerçekçi bir şekilde dışa vuruşu, seyirciyi büyülüyor. Tuba’nın hayat verdiği Ahra karakteri hikayede birkaç dakikalığına görünse de; Ansızın geldiği gibi, Yunanistan sınırlarında ki deniz dalgalarının içinde ansızın kaybolsa da; oyuncunun muhteşem performansı onu unutulmaz kılıyor.

blank

YouTube video

FİLMİN KONUSU

14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. Gaza’nın ergenliği, babasının baskıcı karakteri ve sürekli gözlemlediği göçmenlerle geçmeye başlar. Gaza, babası gibi şiddet ve baskı üzerine bir hayat mı kuracaktır yoksa o da bir göçmen mi olacaktır?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.