TRT ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz’de yılbaşı sürprizi

TRT ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz, yılbaşını birbirinden değerli konuklarla karşılayacak. Sevilen komedi dizisi Yeşil Deniz’e yılbaşı gecesi Nalan, Mahmut Tuncer ve Ferda Anıl Yarkın konuk olacak. Dizide mini konserler verecek olan sanatçılar ayrıca oyunculuk yeteneklerini de gösterecekler.

Of Aman Nalan Kaçırılıyor…

Senaryo gereği Yeşil Deniz’e konser vermek üzere gelen Nalan’ın kaçırıldığı dizide, Nalan’ı kaçıranlar konusunda da izleyicileri sürprizler bekliyor. Sevilen türkücü Mahmut Tuncer’in de konuk olduğu bölümde Mahmut Tuncer’i kazan başında helva kararken göreceksiniz.
Yeşil Deniz doksanlı yıllarda geçtiği için dizinin özel bölümünde 1996 yılına gireceğiz. Dolayısıyla nostalji ve kahkaha dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor olacak. Yılbaşına keyifle girmek istiyorsanız Yeşil Deniz’in yılbaşı özel bölümünü kaçırmayın. Sürprizlerle dolu olan bölüm yılbaşı gecesi TRT ekranlarında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.