Tolgahan Sayışman’ın kolyesinin sırrı

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, önceki akşam Etiler Nusret’te yemek yedi.

Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi çıkışta gazetecilerle sohbet etti. Geçen şubat ayında Los Angeles’ta evlenen çifte, Almeda Abazi’nin kız kardeşi ve sevgilisi de eşlik etti.

Yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolgahan Sayışman, Bade İşçil ile birlikte rol aldığı ‘Eski sevgili’ filminin yakında vizyona gireceğini ve onun heyecanını yaşadığını söyledi. Eşi Abazi’nin yeni bir projesi olduğunu belirten Sayışman, “Şuan açıklamak için erken. Netleşince söylerim” diye konuştu. İkili yaz için henüz planları olmadığını da vurguladı.

Objektiflere poz veren Tolgahan Sayışman’ın boynundaki yüzük gazetecilerin gözünden kaçmadı. Sayışman, boynundaki yüzüğü soran muhabirlere “Almeda’nın vefat eden babasının yüzüğü. Kayınvalidem bana emanet etti. Parmağıma takmak yerine boynuma astım. Kalbimde taşıyorum. Yüzüğü de kızı da bana emanet. Merak etmesin onun kadar iyi bakacağım emanetlerine” diyerek açıklamada bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.