Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel’in aşk pozları

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Güneşin Kızları Ali ve Selin aşkı gerçek oldu! Bugün dizide öpüşen ikili Ali ve Selin gerçek hayatta Hande Erçel ve Tolga Sarıtaşta öpüştü. İşte Tolga Sarıtaş ve Hande Erçelin aşk pozları.

Bu sezone damga vuran ikili Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş aşk yaşıyor. Güneşin Kızları dizisiyle reytinglerde lider olan Ali ve Selin karakterini canlandıran ikili artık aşklarını gizlemiyor. Hayranların oldukça beraber gördüklerini her zaman dile getirdikleri Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş aşkı sosyal medyayı şimdiden sallamayı başladı.

1993 doğumu ve 22 yaşıyla hem güzel hem seksi bulunan Hande Erçel Bandırmada doğup İstanbul’a geldi. İstanbul’a geldikden sonra Mimar Sinan Üniversitesi mezun oldu ve güzelliğiyle Üniversitede dillere destan oldu. Hande Erçel Türk halkı ilk olarak Azerbaycan MİSS güzellik yarışmasında tanıdı ve orada 2. olmuştu Güneşin Kızları gibi çılgın karakteri oynamayı seven Hande Erçel Çılgın Dershane dizisiyle ürk televizon tarihine adımını attı.

tolga hande

Hande Erçel sevgilisi Tolga Sarıtaş sevgilisinden 2 yaş büyük. Muhteşem Yüzyıl Sultanlarında Cevahiri oynamış ve artık Türkiye’de damga vuran bir oyuncu olacağı o dizide belli olmuştu. Hemde Hande Erçel hem Tolga Sarıtaş ünlü oldukdan sonra ilk aşklarını yaşıyor. İkilinin daha önce çocukluk aşkı hariç sevgilileri olmamıştı. Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel çok mutluyuz pozları paylaşmaya devam ediyor. İkili aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

Trabzon Haberleri

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.