Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu “Kötü Çocuk” için geri sayımda

Yapımcılığını TAFF’ın üstlendiği, merakla beklenen “Kötü Çocuk” için geri sayım başladı!

Büşra Küçük’ün genç jenerasyonu adeta büyüleyen “KÖTÜ ÇOCUK” hikayesi 20 Ocak’ta sinemalarda olacak!

Serinin 3 kitabı da aylarca çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan ‘Kötü Çocuk’ fanlarının heyecanlı bekleyişi sona eriyor! Tüm kitap fanlarının heyecanla beklediği film için artık sayılı gün kaldı!

blank

Film, kendisini doğduğu gün terkeden babasının (Sarp Akkaya) ortaya çıkmasıyla hayatı değişen Kayla(Afra Saraçoğlu)’nın “Kötü Çocuk” Meriç (Tolga Sarıtaş) ile tanıştığı gün başlayan macera ve aşk dolu hikayesini anlatıyor.

Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı filmde, baba karakterini Sarp Akkaya canlandırırken Kayla’nın annesini ise Tülin Özen oynuyor.

TAFF yapımı fimin yönetmen koltuğunda, aynı zamanda ‘Kötü Çocuk’ kitabını da senaryolaştıran Yağız Alp Akaydın oturuyor! Kötü Çocuk 20 Ocak’ta sadece sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Yapım: TAFF Pictures
Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2017
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Senaryo: Yağız Alp Akaydın

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya, Tülin Özen, Can Sipahi, Aytaç Şaşmaz, Buçe Buse Kahraman, Işık Naz Özedgü, İpek Soral, Yiğitcan Ergin, Demir Parscan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.