Tolga Çevik’ten sağlık durumu hakkında açıklama

Trafik kazası geçiren komedyen Tolga Çevik, sağlık durumu hakkında sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Tolga Çevik’ten sağlık durumu hakkında açıklama Tolga Çevik, önceki gün İzmir Çeşme’de trafik kazası geçirdi. Yapılan kontroller sonucu ünlü komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Çevik’in kullandığı lüks araçta ise maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan 42 yaşındaki oyuncu, “Sevgili dostlar, minik bi kaza oldu ama sallandığı gibi hastane, kontrol, bunlar gerçek değil. Gayet iyiyim, sizleri seviyorum” ifadelerini kullandı.

2015 yılında 1 milyon 200 bin lira değerindeki Mercedes marka otomobiliyle İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde kaza geçiren Çevik, geçen yıl da savaş pilotonu canlandırdığı oyunun çekimi sırasında kolunu çatlatmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.