Tolga Çevik: Oyuncu aseksüel ve yaşsız olmalı

Tolgshow programıyla izleyenleri büyüleyen oyuncu Tolga Çevik, Yasemin Şefik’in Best Fm’de ki programına konuk oldu.

Kahkahalarla geçen programda Tolga Çevik samimi açıklamalarda bulundu.

Tolga Çevik; “Ben plan yapan bir adam değilim, disiplinliyim. Ne yaparsan o sırada o güzel oluyor. Yani bir şey güzel yapmak için yola çıkmıyorum. 10 yıldır izleyiciyle çok tatlı bir ilişkimiz var. Kanallar reyting gözüyle bize bakmıyor. Bu program bizde olmalı diye bakıyor…açıklamasıyla başarısını tanımladı.

TOLGA ÇEVİK; “1992’DE RADYODA DJ’LİK YAPTIM!

Lise yıllarında radyo programı yaptığını anlatan Tolga Çevik kendisiyle ilgili hiç bilinmeyen bir gerçeği de açıkladı; “Özel Doğuş Lisesinde mezun oldum. Okulda radyo kurdular. Yıl 1992 radyonun ilk dj’I bendim. Gece on iki, iki arasında yayın yapıyordum. Çok eğlenceli bir yer. Aslında devam edebilirdim.”

HER PROGRAMDA 2-3 KG VERİYORUM!

Seyirciyle karşı karşıya olmak her oyunda en az 2-3kg verdiriyor. Haliyle spor yapmama gerek yok. Hiç de sevmem. Bizde aşırı sahne performasından değil, başarma tedirginliğinden sahnede ter dökersiniz. Eğer saçmalarsanız oyununuza, konserine bir daha o seyirci gelmez.Bu çok haklı bir terdir.”

OYUNCU ASEKSUEL VE YAŞSIZ OLMALI!

Yasemin Şefik’in “Bir an da öyle rollere giriyorsun ki, seni cinsiyetsiz ve yaşsız görüyorum.” yorumu üzerine Çevik; “Oyuncunun aseksüel ve yaşsız olması gerektriğini bize akademide öğrettiler. Dolayısıyla o karakterede bürüneceksin, yaşını dediğinde ona inanacaklar…Samimiyet her zaman gerekli. Seyirci bunu kabul eder.” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.