Tiyatro Yeniden bu hafta sonu muhteşem 2 oyunla geliyor

Tiyatro Yeniden bu hafta sonu muhteşem 2 oyunla Trump’ta

Çocuk edebiyatının başyapıtlarından Küçük Prens, Tiyatro Yeniden’in sanat yönetmeni Dersu Yavuz ALTUN tarafından “küçük prens ve çiçek” adıyla sahneye uyarlandı.

Çiçeğine küsen Küçük Prens gezegeninden ayrılıp farklı gezegenlere yolculuk yapar. Bu gezegenlerde birbirinden ilginç, eğlenceli karakterlerle karşılaşır ama aklı hep gezegeninde yalnız bıraktığı çiçeğindedir. Dünya da karşılaştığı tilki, ona çiçeğinin “biricik” olduğunu, sevgiyi değerli kılan şeyin emek vermek olduğunu öğretir. Oyun; sevgi, sorumluluk, emek,kavramlarını çocuğun dünyasına taşıyor.

KIRMIZI BAŞLIKLI KAZ:

Müzikli danslı, yarışmalı karışmalı, gülmeli eğlenmeli, zıplamalı hoplamalı çocuk oyunu. Bu kaz bambaşka bir kaz… Yerinde duramayan bir kaz… En büyük eğlencesi “zıpaz, zıp zıp zıplamak” şarkısıyla zıplayarak dans etmek. Bu kaz kendi masalını anlatmak istiyor ama ünlü olmadığı için onu kimse dinlemiyor. Şarkı söylemeyi, zıplamayı ve dans etmeyi çok seviyor bu yüzden onu kimse durduramıyor.

Veee karşınızda KIRMIZI BAŞLIKLI KAZ!!!

YAZAN / YÖNETEN: Dersu Yavuz ALTUN

OYNAYANLAR: Çağlar Tüfekçi, Öze Solak Altun, Emre Işındağ, Refiye Genç, Kürşat Karaman

YAŞ GRUBU: 3+

16 OCAK CUMARTESİ SAAT 11.00 KÜÇÜK PRENS VE ÇİÇEK
17 OCAK PAZAR SAAT 11.00 KIRMIZI BAŞLIKLI KAZ

BİLETLER BİLETİX VE GİŞEDEN ALINABİLİR.

GİŞE TEL: 0212 216 00 55 / 0535 844 84 48

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.