Tiyatro salonları eğlence yeri değildir!

​Çolpan İlhan sahnesinde ‘Bir Garip Orhan Veli’ adlı gösterisiyle sahne alan oyuncu Tolga Çiftçi, son gösteris​inde tiyatro oyunlarının iptal olmasını eleştirdi.

Şu an Cesur Yürek dizisinde Fuat karakterine hayat veren oyuncu, Orhan Veli’nin şiirlerini okuduğu gösterisinin sonunda şehit cenazelerinin fotoğraflarını yayınlayarak, şehitleri andı…

Ayrıca kendi el yazısıyla yazdığı notta, tiyatro oyunlarının iptal olmasını eleştirdi. Çiftçi yazdığı notta şu cümlelere yer verdi.

“Tiyatro salonları eğlence yeri değildir! Tiyatro oyunları diyor ki; savaşma, zarar verme, birlik ol, sev, yardım et, paylaş, eleştir, sorgula… Hep böyle söyledi ve her zamanda böyle söyleyecek. O halde oyunların iptali neden? Çünkü işte şimdi bunları duymaya en çok ihtiyacımız olan zaman! Tiyatro salonları acımızı, fikrimizi, sevgimizi, umudumuzu paylaşma yeridir!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.