The Plaza Hotel İstanbul’da unutulmaz bir yılbaşı

İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına hâkim olan The Plaza Hotel İstanbul, yılbaşı gecesi konuklarına özel sürprizler hazırladı. Yenilenen odaları ve muhteşem manzarası ile kentin önde gelen oteli olan The Plaza Hotel İstanbul, yılbaşı gecesi için 350 liradan başlayan konaklama ve kahvaltı dâhil fiyatları ile dikkat çekti. Bu arada Yılbaşı gecesi otelin roof restoranı CENTO Per CENTO da Mert Davran’la eğlence var. Muhteşem gece, keyifli bir yemek ve sınırsız yerli içki ile başlayacak. Kişi başı 295 lira olan eğlencenin devamında ise otelin rahat odalarında uyumak ve 2016’nın ilk sabahına boğaz manzarasına karşı enfes bir kahvaltı ile “Merhaba” demek için yerinizi biran önce ayırtmakta fayda var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.