‘The Ottoman Lieutenant’ Oscar aday adayı

Türk-ABD ortak yapımı ‘The Ottoman Lieutenant’ filmi, 89. Oscar ödüllerinde müzik kategorisinde adaylık için yarışacak.

Türk ve ABD’li yapımcıların (Y Production ve Eastern Sunrise Films) Hollywood koşullarında ortaklaşa çektikleri ve Paladin’in ABD’de dağıtımını üstlendiği ‘The Ottoman Lieutenant’, Akademi’nin 89. Oscar ödüllerinde müzik kategorisinde adaylık için yarışacak olan filmlerin açıklandığı listede yer aldı. Filmin dikkat çeken müziklerini daha önce Karayip Korsanları filmi ile adını duyuran, Emmy Ödülü sahibi Geoff Zanelli oluşturdu.

Film aynı zamanda, bugün Los Angeles’ta sınırlı özel gösterim ile seyirci karşısına çıkacak. Bugün yayınlanacak limitli gösterimden sonra, 2017’nin ilk çeyreğinde ABD başta olmak üzere tüm dünyada gösterime girecek.

Türk izleyicisi tarafından da ilgi gören filmin özet görüntüleri, tüm dünyada ilk yayınlama hakkını elinde bulunduran Yahoo tarafından geçtiğimiz günlerde yayına sokuldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.