The Neon Demon’ın yeni fragmanı görselliği oldukça ön planda

Dünya prömiyerini 69. Cannes Film Festivali’nde yaparak seyircileri ikiye bölen Neon Şeytan (The Neon Demon) filminden 2. altyazılı fragman geldi.

Cannes seyircilerini çok sevenler ve nefret edenler olarak ikiye bölen film mankenlik dünyasının parıltılı akışına adım atan genç bir kadını konu alıyor. Güzelliğin tüketilebilirliği üzerinde duran filmin başrolünde genç model olarak Elle Fanning yer alırken, filmin kadrosunda Jena Malone, Keanu Reeves, Christina Hendricks, Abbey Lee, Desmond Harrington, Karl Glusman ve Bella Heathcote bulunuyor.

Bir sabah uyandığında etrafının kadınlar tarafından çevrili olduğunu ve kadınların dünyaya hakim olduğunu fark ettiğini belirten yönetmen Nicolas Winding Refn, buradan yola çıkarak “tehlikeli güzellik” temasını ön plana alan bir senaryo oluşturduğunu ifade ediyor.

Neon Şeytan 5 Ağustos’ta ülkemizde vizyona girecek!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.