Teoman’dan yaza veda

Türk Rock Müziği’nin kült isimlerinden Teoman, Açıkhava’da yaza muhteşem bir konserle veda etti! 14 Ekim Cuma akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşan Teoman unutulmaz bir konser verdi.

Soğuğa aldırmadan Açıkhava’yı dolduran binlerce seyirci Teoman’ın dillere dolanan hit şarkılarını hep bir ağızdan seslendirerek ısındı! Atlantis Yapım Organizasyonuyla ‘Best Of’ Harbiye konserleri kapsamında gerçekleşen gecede rock rüzgarları esti!

Bu muhteşem rock akşamına tanıklık eden müzikseverler tüm konseri alkışlar ve ıslıklar eşliğinde izledi.

Harbiye’nin büyülü atmosferindeki gece ‘Serseri’ şarkısıyla başladı. ‘Senden Önce Senden Sonra’ ‘Kardelen’ ‘Papatya’ ‘İstanbul’da Sonbahar’ ‘Gönülçelen’ ‘Paramparça’ ‘Aşk Kırıntıları’ ‘O’ gibi en sevilen şarkılarının bulunduğu 24 şarkılık ‘best of’ repertuarıyla Teoman, müzik şöleni verdi.

gazetemag-comteoman1

TEOMAN’DAN SEYİRCİYE KİTAP

Yaklaşık 3 saat süren konserin sonlarına doğru ‘Gönülçelen’ şarkısını seslendirmeden önce Teoman; “Ben bu şarkıyı aslında bir kitabın adı üzerine yazmıştım” dedi ve ‘Çavdar Tarlasında Çocuklar’ kitabının son cümlesini okudu: “Sakın kimseye bir şey anlatmayın, herkesi özlemeye başlıyorsunuz sonra”. Ardından elindeki kitabı seyircilere doğru atmadan önce esprili bir dille prtokoldeki davetlilere laf atarak : “Şimdi bu kitabı atacağım ama protokole gitsin istemiyorum onlar para vermediler” deyince herkesi kahkahaya boğdu.

SAHNEDE GİTARINI FIRLATTI!

Teoman seyircilere “Bir de şöyle bir yapsak, bunu benim kişisel kaprisim olarak düşünün. Bir parça için ayağa kalkın” deyince tüm dinleyenler ayaklandı. ‘Gönülçelen’i ayağa kalkmış binlerce seyirciyle seslendiren Teoman gitarını fırlattı! Gitarı havada gören müzikseverler Açıkhava’yı ıslık ve alkışlara boğdu!

Teoman, konser bitiminde uzun uzun alkışlanmasının ardından ‘Zamparanın Ölümü’ ve ‘Gönülçelen’ şarkılarıyla bis yaparak tüm dinleyenleri bir kez daha mest etti!

Konseri izlemeye gelenler arasında, Nur Fettahoğlu, Ogün Sanlısoy ve Serenay Sarıtaş gibi isimler de vardı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.