Taylor Swift’ten 1 milyon dolarlık bağış

Düncaya ünlü şarkıcı, Louisinia’da meydana gelen sel felaketinin mağdurlarına kayıtsız kalmadı. 26 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift, Amerika’nın Louisinia bölgesinde meydana gelen ve 11 kişinin ölümüne sebep olan sel felaketinden etkilenen insanlara yardım etmek için 1 milyon dolarlık bağışta bulundu.

Pensilvanya doğumlu olan ünlü şarkıcı, “Herkesi şu an zor zamanlar geçiren sel felaketinden etkilenen insanlara en azından iyi dileklerini yollayarak veya onlar için dua ederek destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Sel felaketi başladığından beri yaklaşık 20 bin kişinin kurtarıldığı Louisiana’da vali, olağan üstü hal ilan etti. Taylor Swift selden etkilenen insanlara yardım etmek için African Parks organizasyonuna 1 milyon dolarlık bir bağışta bulundu. African Park organizasyonu ise Twitter hesabında dünyaca ünlü şarkıcıya teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.