Tarkan’ın Öğümce Köyü’ndeki çiftliği tadilatta

Ünlü sanatçı Tarkan, 11 yıl önce 1,5 milyon liraya inşa ettirdiği çiftliği tadilata soktu.

Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserlerini tamamen iptal eden Tarkan, Tarabya’daki evinin ardından Öğümce Köyü’ndeki çiftliğini de tadilata soktu.

1,5 MİLYON LİARAYA İNŞA ETTİRMİŞTİ

Megastar, “Saklı cennetim” dediği, 25 dönüm arazi üzerine kurulu çiftliği 11 yıl önce 1.5 milyon TL’ye inşa ettirmişti. Tarkan, orman içinde kale gibi duvarlarla çevrili, ahır ve kümesi olan evinin tadilatından dolayı köpeklerinin mağdur olmasını istemiyor.

Sahibi olduğu iki kangal, üç de sokak köpeğinin inşaattan etkileneceğini düşünen sanatçı, bir süreliğine onlara bakması için bakıcı arıyor. Megastarın çiftliğinin yakınlarında oturan hayvanseverlere yardım etmeleri için haber yolladığı öğrenildi.Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.