Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ten şaşırtan iddia

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk ve yeni eşi Pınar Dilek ile sözleşmeye dayalı bir ilişki yürüttüğünü iddia etti ve aşk olmadığını savundu.

Mayıs ayında Pınar Dilek ile hayatını birleştiren Tarkan’ın evliliği magazin programının tartışma konusu oldu ve çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Dilek ile birlikte yakın arkadaşı Mehmet Burak Köprülü’nün düğününe katılması ve nikah şahidi olan megastarın eski sevgilisi Bilge Öztürk ile karşılaştığı, Öztürk’ü Pınar Dilek ile tanıştırdığı ve ‘Darısı başına’ dediği iddia edildi.

“İLİŞKİLERİ ARASINDA SÖZLEŞME VAR!”

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı tartışma programında Tarkan’la ilgili bir iddia orya atıldı.

Sunucu Bircan İpek, Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk ve yeni eşi Pınar Dilek ile sözleşmeye dayalı bir ilişki yürüttüğünü iddia etti ve aşk olmadığını savundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.