Tarkan’dan Murat Boz açıklaması

Tarkan’ın eski vokalisti olan Murat Boz ile megastar arasında uzun süredir çıkan küs oldukları iddiasına Tarkan noktayı koydu.

Etiler Da Mario’da restoranda bir arkadaşlarının doğum günü kutlamasına katılan megaçift çıkışta gazetecilerin sorularına yanıt verdi.”Bir arkadaşımızın doğum günüydü yemeğimizi yedik ayrılıyoruz” diyen çifte Murat Boz iddiaları sorulunca Tarkan ilk defa açıklama yaptı. “Çıkan haberler asılsız, böyle birşey yok. Murat’a küs değilim” diyerek uzun zamandır sürüncemede kalan iddiaların önünü kapattı. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk ile Murat Boz arasında aşk dedikoduları çıktığında, Murat Boz’un iddialara karşı sessiz kalması ikilinin araları açıldığının konuşulmasına yol açmıştı. Murat Boz’un yıllar önce menajerlere “Artık Tarkan devri bitti” dediği iddiaları da gündeme bomba gibi düşmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.