Tarkan’dan Bülent Ersoy’a ‘Aşk Hırsızı’ hediyesi

Daha önce ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ şarkısını Diva’ya hediye eden Megastar, bu kez ‘Aşk Hırsızı’ eserini ücretsiz verdi.

2011 yılında Tarkan, Bülent Ersoy’a ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ şarkısını hediye etmiş ancak eserin klibinde oynamadığı için Diva’yla aralarına küslük girmişti. Bu soğuk rüzgârları dindiren ikiliden Tarkan, Ersoy’a yeni bir jest daha yaptı.

KÜSLÜĞÜ BİTİRMEK İÇİN JEST YAPTI

Megastar, yeni eseri, ’Aşk Hırsızı’ adlı şarkısını Diva’ya hediye etti. Pop albümüne yoğunlaştığı bugünlerde Diva’ya jest yaparak Ersoy’un gönlünü alan Tarkan, başka bir sürpriz daha yapacak. Daha önce ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ şarkısının klibinde Ersoy’a eşlik etmeyerek aralarının bozulmasına neden olan Tarkan, ‘Aşk Hırsız’ adlı şarkısında bu kez kamera karşısına geçecek.

Bülent Ersoy, Tarkan’ın eserini yeni albümüne koyacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.