Tarkan’dan 1.3 milyon liralık yılbaşı

Kıbrıs’ta sahneye çıkmaya hazırlanan Tarkan daha önce de aldığı astronomik ücretlerle dikkat çekmişti. Megastar evlendikten sonraki ilk yılbaşını eşiyle baş başa kutlayamayacak fakat yüklü miktarda para kazanacak.

Geçtiğimiz yıl, eşi Pınar Dilek’in ailesinin yaşadığı Duisburg’a 70 kilometre uzaklıkta bulunan Köln yakınlarında 3 milyon TL’ye 4 yatak odalı, bahçeli lüks villa satın alan Tarkan, önceki gün oturma izni için Alman Başkonsolosluğu’na başvuru yaptı. Megastar Almanya’ya yerleşeceği haberleri konşulurken, Kıbrıs’ta lüks bir otelde sahne almak üzere el sıkıştı.

HİÇBİR ŞARKICI BU RAKAMI GEÇEMEZ

İddiaya göre Tarkan, yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alacak. İki saat vereceği konser sonnrası tam 1.3 milyon TL alacak. Megastar daha önce de Bakü’de verdiği bir konser karşılığında 1 milyon dolar alarak rekor ücrete imza atmıştı. Bu yıl da kendi rekorunu elinde tutmayı sürdürecek. Çünkü diğer şarkıcılar sahne için ortalama 500 ila 900 bin lira gibi rakamlara anlaşıyor.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alacak olan Tarkan iki saat için 1.3 milyon liraya el sıkıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.