Tarkan’a Jennifer Lopez tarifesi!

Megastar Tarkan, 2013’te 1 milyon dolar karşılığında Türkmenistan’da sahne alan dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Jennifer Lopez gibi yılbaşında 1 milyon dolar karşılığında yine Türkmenistan’da sahne alacak.

Megastar Tarkan, 2016 bol kazançla girdi. Yılbaşı konseri için Kıbrıs’taki 7 yıldızlı Elexus Hotel’le 1 milyon 200 bin liraya anlaştığı konuşulan Tarkan, önceki gün ise Türkmenistan’da konser verdi. İddialara göre Megastar’ın aldığı ücret ise dünya starlarını artmadı. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov’un doğum günü sebebiyle 2013’te konser veren Jennifer Lopez’in aldığı 1 milyon dolarlık ücret uzun süre dünya basınında konuşulmuştu. Lopez’in tahtını ise bir Türk star salladı. Tarkan’a büyük ilgi… “Türkmenistan’ın Bağımsızlık Günü” etkinlikleri kapsamında başkent Aşkabat’ta konser veren Tarkan, büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı. Aşkabat sokaklarına Tarkan posterleri asılırken ülkeye gelen Jennifer Lopez’in bile böyle ilgi görmediği konuşuldu. Her adımı olay olan Megastar’ın konser karşılığında aldığı ücret ise dudak uçuklattı. İddialara göre Megastar’a da Jennifer Lopez’le aynı tarife uygulandı. Tarkan’ın Aşkabat’taki konseri karşılığında 1 milyon dolar yani yaklaşık 3 milyon lira aldığı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.