Tarkan, yaza çıkaracağı albümünü tamamladı

Tarkan’ın uzun süredir devam eden albüm çalışmaları tamamlandı. Megastar’ın merakla beklenen pop albümünün kayıtlarının bittiğini ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, Twitter hesabından duyurdu. Çolakoğlu, “Albüm bitti. Tüm şarkılar yeni ve albümün adı da belli” ifadelerini kullandı.

Tarkan, pop şarkıların yer aldığı son albümü ‘Adımı Kalbine Yaz’ı 2010 yılında çıkarmış, 2016 Mar t ayında da Türk sanat müziği eserlerinden oluşan “Ahde Vefa”yı yayınlamıştı.

Tarkan’ın son albümünde 15 şarkının yer alacağı duyurulmuştu. Şubat ayında Darüşşafaka yararına konser veren Tarkan, “Dört yıldır çalıştığım pop albümümü sıcaklar gelince çıkaracağım. Şarkılar size layık olacak” açıklaması yapmıştı.

İMAJI MERAK KONUSU

Öte yandan her albüm çalışmasında imajını yenilemesiyle bilinen Tarkan’ın bu kez nasıl bir belirleyeceği hayranlarının merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.