Tarkan, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyor

Tarkan, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyor.

Yaz aylarında verdiği konserler ve yaptığı reklam anlaşmalarından kazandığı 45 milyon liranın 7 milyon lirasını çeşitli kişi ve kurumlara dağıttığı haberleriyle gündemde olan Tarkan, yaptığı evlilik sonrasında adeta bambaşka biri oldu. Muhabirlere karşı daha samimi davranan Tarkan aynı zamanda sosyal medya hesabını da daha aktif bir şekilde kullanmaya başladı.

YÜZÜNDE GÜLLER AÇIYOR

Eşiyle birlikte paylaşımlarda da bulunan Tarkan özellikle yakın aralıklarla paylaştığı gülümseyen selfieleriyle olay oldu. Sabah sahil turuna çıkan ve gülümsediği bir selfiesini takipçileriyle paylaşan Megastar şimdi de bir doğa yürüyüşü sırasında çektiği selfieyi paylaştı. İkisinde de gülümsediği görülen Tarkan’ın bu karesine önceki fotoğrafına atfen “Tarkan’ın yüzünde güller açıyor” paylaşımı yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.