Tarkan: Ülkemi terk etmiyorum

Tarkan, Almanya’da oturma izni başvuru yapmasını ‘ülkeyi terk edecek’ şeklinde yorumlayan Alman basınına tepkili: Gereksiz varsayımlar bunlar!

Tarkan’dan Alman basınının çirkin iftirasına yanıt:

Türk asıllı Alman vatandaşı Pınar Dilek ile evlenen Tarkan, eşinin ailesinin yaşadığı Köln’de bir villa satın almıştı. Yasal kalış süresi ve vize sınırlamasına takılmamak için oturum izni için başvurusu yapan Tarkan’ın bu hareketini Alman gazetesi Bild, ‘Ülkeyi terk etme kararı aldığı’ şeklinde yorumladı. Tarkan şu açıklamayı yaptı: Yanlış bir algı yaratılmasına neden olabilecek, doğru olmayan bilgiler verilmiş ve gereksiz varsayımlarda bulunulmuştur. Ülkemi terk etmek gibi bir düşüncem de asla yoktur.

– Hafta içi Alman Konsolosluğu’ndan çıkarken görüntülenen Tarkan, basın açıklamasında “Ülkemi terk etmek gibi bir düşüncem de asla yoktur” ifadelerine yer verdi.

– Bild Gazetesi Megastar’ın haberini Alman okuyucularına ‘Ülkeyi terk ediyor’ sözleriyle duyurdu.

BU HABERLER BENİ ÜZMÜŞTÜR!

– Başvurum oturumu Almanya’da olan eşimle sıklıkla Almanya’ya seyahat ettiğimizden, yasal kalış sürelerimle ilgili vize sorunu yaşamamak içindir. Bu kadar net bir talebin başka yerlere çekilmesi beni üzmüştür.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.