Tarkan şarkılarını bu kez milyonlara değil eşine seslendirdi

Düğününden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Tarkan, şarkılarını bu kez milyonlara değil, eşine seslendirdi.

Tarkan ile Pınar Dilek’in Almanya’daki düğününün yankıları devam ederken Tarkan, sosyal medya hesabından gecenin ayrıntılarını geçti. 358 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bugüne kadar özel hayatıyla ilgili tek bir kare fotoğraf yayımlamayan sanatçı, ezber bozarak mutluluğunu gözler önüne serdi. Geceden 4 ayrı kareyi art arda hesabına yükleyen sanatçının eşiyle birlikte romantik anları binlerce yorum ve beğeni aldı.

Konukları coşturdu

Köln’de bulunan Flora Und Botanischer Garden’da gerçekleşen düğün fotoğraflarında Tarkan’ın şarkılarını, bu sefer gelin hanıma söylediği gözlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.