Tarkan, konserinde doğaya dikkat çekti

Antalya’da 20 bin kişiyi coşturan Tarkan, sahnede kendisine çiçek hediye eden çocuklara fidan vererek sürpriz yaptı. Antalya’dan Tarkan geçti… Expo 2016 Antalya’daki konserinde Megastar, 20 bin kişiye müzik ziyafeti sundu. Kır Bahçesi aktivite alanında kurulan dev sahnede şarkılarını seslendiren sanatçı, müziği, şarkıları ve sahne şovlarıyla olduğu kadar kendisine özgü dansıyla hayranlarını coşturdu.

DOĞAYI KORUYUN

Simli siyah gömleği, siyah pantolonu ve kirli sakalıyla dikkat çeken Tarkan, “Çok sıcak. Bol bol su için. Çok terliyoruz ve hep birlikte eğleniyoruz” şeklinde hayranlarına seslendi. Üzerinde 2 yıl çalıştığı yeni albümünün yakında piyasada olacağını açıklayan sanatçı, kendisine çiçek hediye eden çocuklara fidan hediye ederek doğayı korumaları için onlardan söz aldı Konser sonrası binlerce tohum kart, konseri izleyenlere hediye edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.