Taksim’deki saldırıya ünlü isimlerden büyük tepki

İstiklal Caddesi Balo Sokak’ta sabah 10:55’te canlı bomba saldırısı meydana geldi. Ünlü isimler saldırıya sosyal medyadan böyle tepki gösterdiler

İŞTE O TEPKİLER…

Merve Sevi: “Sözün bittiği noktayı çoktan geçtik”

Demet Akalın: “Yazık canım ülkeme, insanıma, eve giden vatandaşıma yazık”

hande Doğandemir: “İyiyim ama hiç iyi değilim…”

Mehmet Aslan: “Taksim İstiklal caddesinde bomba patlattılar! Allah belanızı versin… Yıkılmayacağız!”

Özge Özpirinççi: “Ne yapmak gerek? ben ne yapabilirim bir birey olarfak diye düşünüyorum ve sonunda sadece kendi güvenliğimi sağlayabiliyorum. O da tesadüf…”

Gizem Karaca: “Artık her adımımızı tedirgin tedirgin atar olduk. her plakayı okumaktan, sırt çantalı insanlardan çekinmekten. Nasıl bir hale geldik Türkiyem!”

İrfan Değirmenci: “taksim İstiklal Caddesi’nde patlama. Çok sayıda yaralı bilgisi var. Ne söylenir artık bilmiyorum. Allah’ım kabus herhalde bu!”

Emine Ün: “Yazık çok yazık çok üzücü demek neye yarıyor malesef gerçeği değiştirmiyor. Masum insanlar gitti. Allahım sabır ver…”

Emre Aydın: ” Alışmayacağız!”

Asuman Dabak: “Bu ne ya? Allahınızdan bulun!”

Ebru Şallı: “karamaya devam ediyoruz… ölüyoruz… Ama, Alışmayacağız… unutmayacağız… Yaşamak istiyoruz ölmek değil”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.