Taffarel, Galatasaray’daki görevinden ayrıldı

Galatasaray’da 5 yıldır kaleci antrenörü olarak görev yapan Brezilyalı Claudio Taffarel, görevinden ayrıldı. Taffarel, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını duyurdu.

Galatasaray’da 8 Haziran 2011’de teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki takımda göreve başlayan Taffarel, Türkçe mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Galatasaray taraftarı ve kıymetli Türk halkı. Sevgi ve muhabbet dolu 5 yıl için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim ve ailem için yeriniz hep çok özel olacak. Her birinizi sevgi ile kucaklarım, yakında tekrar görüşmek üzere.”

Sarı-kırmızılı takımda 1998-2001 yıllarında forma giyen Taffarel, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra 2004 yılında da Galatasaray’da kaleci antrenörlüğü görevinde bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.