Survivor da Efecan Dianzenza farkı

Yakışıklılığı ile isminden söz ettiren, Will Smith’ e benzerliğiyle dikkat ceken geçtigimiz yıl Volga Tamöz ile No2 albümünde ‘HOPP’ şarkısıyla tanıdığımız, daha öncesinde modellik yapan Türkiye’ yi temsil edip getirdiği derecelerle de konuşulan aynı zamanda Karşıyaka, Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediye gibi önemli Klüplerde lisansli futbolculuk kariyeri olan Efecan Dianzenza şimdilerde adını Acun Ilıcalı’nın yapmış oldugu Survivor yarışmasında duyuruyor. Başarıları ve yakışıklılığı ile kendinden söz ettiriyor. Gönüllüler takımında olan Efecan’ ı ise başta yapımcısı Polat Yağcı, Hande Yener, Petek Dinçöz, Eyup Kanat ve daha bir çok ünlü destekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.