Sürpriz Serdar Ortaç şarkıları geliyor

Uludağ’da düzenlenen Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Whitefest’te sahne alan Serdar Ortaç kendisini dinleme gelen 2bin 500 kişiye “ sakın evlenmeyin” öğüdü verdi. Whitefest’in ikinci gününde sahne alan Serdar ortaç sahnede kendisini dinlemeye gelen üniversitelilere “ Sakın evlenmeyin arkadaşlar ben evlendiğim için çok mutluyum hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ama kimseye canım, cicim, balım diyemiyorum. Hatta sahnede dansçılarıma dokunmam bile yasak” dedi.

Hastalıktan sonra hiç bir şeye halim yok
Gazetecilerin de sorularını yanıtlayan ortaç Uludağ’a gençken çok geliyordum ve çok iyi kayak yapıyordum ancak hastalığımdan sonra yapıyorum halim yok. Keşke sürekli yaz olsa” dedi. Hande yenerle düet yaptığı “iki deli” şarkısının çok iyi gittiğini söylen Ortaç “ Kenarda gün yüzüne çıkmamış şarkılarım var Bengü’yle tekrar bir araya gelebiliriz” dedi.

Hanım ticarete atılıyor

Sahne kostümlerini eşi Chloe’nin seçtiğini söyleyen Ortaç “ Bana hafta başında hafta içerisinde ne giyeceğimi karım seçiyor” diye konuştu. Ticarete atılacak olan Chloe ile ilgili Ortaç “ Hanım butik açmak istediğini söyledi bana. Deniz Akel’in de böyle bir düşüncesi vardı şimdi ikisi bir butik açıp bir şeyler satıp para kazanacaklar” dedi.

Şarkı konusunda bonkörüm
Yaz başında 15 şarkılık bir albüm çıkartacağını söyleyen Serdar Ortaç “ Birçok şarkım var kenarda duran ve sürekli yazıyorum. O yüzde 15 şarkılık bir albüm yapacağım şarkı konusunda çok bonkörüm. Ayrıca birçok sanatçıya da şarkılarını verdiğini söyleyen Ortaç “ Elimden geldikçe şarkılarımı veriyorum yaz başında sanatçı arkadaşlarımın sürpriz Serdar Ortaç şarkıları olacak” diye konuştu.

serdar ortac

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.