Sürpriz baba-oğul düeti

TRT Müzik’in sevilen programı “Harman Yeri”, önceki akşam canlı yayında sürpriz bir baba-oğul düetine sahne oldu.

35 yıllık müzik yaşamına birçok türküyü sığdıran Fatih Kısaparmak, programın sunucusu Ömer Hayri Uzun’un sürpriziyle sahneye çıkan küçük oğlu Kaan Kısaparmak’la birlikte düet yaptı.

Türk Halk Müziği’nin özgün sesi Fatih Kısaparmak, TRT Müzik’te canlı olarak yayınlanan “Harman Yeri” programına konuk oldu. Yaklaşık bir saat boyunca “Kilim” ve “Bu Adam Benim Babam” gibi sevilen eserleriyle birlikte yeni albümündeki türkülerini seslendiren Fatih Kısaparmak, programın bir bölümünde sunucu Ömer Hayri Uzun’un sürpriziyle karşılaştı.

TRT Yurttan Sesler Koro Şefi Ömer Hayri Uzun, babası gibi saz üstadı olma yolunda ilerleyen Kaan Kısaparmak’ı sahneye davet edince şaşkınlığını gizleyemeyen Fatih Kısaparmak, türkü formundaki yeni bestelerinden “Ağlaram Keke” ile birlikte “Mor Salkımlı Sokak” adlı eserleri 12 yaşındaki oğlu ile birlikte seslendirdi.

Babası Fatih Kısaparmak’a sazıyla eşlik eden Kaan Kısaparmak, yeteneğiyle seyircinin takdirini kazandı ve uzun süre alkışlandı. Kaan Kısaparmak, bağlama ile birlikte piyano ve gitar da çalıyor. Fatih Kısaparmak’ın büyük oğlu Ozan da, Bilgi Üniversitesi son sınıfta okuyor. İngilizce ses mühendisliği ve müzik teknolojileri eğitimi alan Ozan Kısaparmak, bas gitarist olarak müzik yaşamını sürdürüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XhiILQV9NDA&feature=youtu.be

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.