Sunduğu yemek programlarıyla bilinen Ezgi Sertel aldatıldı

Ezgi Sertel’in Arka Sokaklar dizisinde rol alan eşi Ozan Çobanoğlu, rol arkadaşı Aslı Turanlı’yla yakalandı.

Sunduğu yemek programlarıyla bilinen Ezgi Sertel aldatıldı! Geçen yıl evlendiği oyuncu Ozan Çobanoğlu’yla çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sertel’in eşi Ozan önceki akşam Etiler’de çapkınlıkta yakalandı. ‘Arka Sokaklar’ dizisinde Hakan komiseri canlandıran Ozan Çobanoğlu ve diziye yeni katılan Aslı Turanlı önceki akşam samimi şekilde otururken bir anda flaşlar patlayınca paniğe kapıldılar.

MUTFAĞA SAKLANDILAR

Çobanoğlu masadan kalkarak ağacın arkasına saklandı. Sonra da mekanın mutfağına kaçtı. 20 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı ise gazetecilere seslenerek “Ozan evli yanlış anlaşılabilir” diyerek fotoğrafların silinmesini istedi. İstediği geri çevrilen Turanlı bir süre sonra mekanın mutfağında saklanan Çobanoğlu’nun yanına giderek ağlamaya başladı. Ezgi Sertel’in bu görüntüler sonrası ne yapacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.