Sunay Akın,Osmanlı tarihini bizim çocuklar derneği için anlattı

Cemiyet hayatının yakından tanıdığı sevilen isimlerinden Ebru Sanver’in ev sahipliğin de kendi evinde düzenlediği çay sohbetiyle misafirlerini ağırladığı.Şair, yazar,gazeteci,araştırmacı ve tiyatro oyuncusu,İstanbul Oyuncak Müzesi’nin Kurucusu Şükrü Sunay Akın’nın da sohbeti ile renklenen davette konuklar Osmanlı tarihini bir kezde Sunay Akının o müthiş anlatımıyla dinleyip bilgilendiler. Dinlediklerinden çok memnunkalan konuklarla yakından ilgilenen Bizim Çocuklarımız Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Nefesoğlu sohbetin ardından bu tür kültürel etkinlikleri daha sık gerçekleştireceklerini bildirerek ev sahibi Ebru Sanver’e ve bilgilerini paylaşan Sunay Akın’a katkılarından dolayı buket güller ve derneğin plaketini taktim etti.Tüm gelirin Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneğine bağışlanacak olan bu güzel davetin ardından davetliler Sunay Akın ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.