“Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” fragmanı yayınlandı

“Sümela’nın Şifresi 3 Cünyor Temel” 7 Nisan’da, güneşle birlikte kahkahayı da getirecek. Üç genç Karadenizli’nin, izleyiciyi kahkahaya boğacak hikayesini sinemalara taşıyacak olan filmin fragmanı hazır!

İlk 2 filmin kahramanı Temel Sözer’in kendisi gibi kısmetsiz ve hayalperest oğlu Cünyor Temel’in bayrağı ele aldığı macerada, can dostları Şota ve Oğuzubillah’la zengin müteahhit Cemal Karkas’a meydan okuyor.

Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel”in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imzasını atan Trabzonlu yönetmen Adem Kılıç oturuyor! İlkbaharda sinema salonlarına kahkaha taşıyacak filmin senaryosu Yılmaz Okumuş’a ait.

Yapımcılığını TAFF ve Üçgen Yapımevi’nin üstlendiği film 7 Nisan’da sadece sinemalarda.

YouTube video

SÜMELA’NIN ŞİFRESİ 3: CÜNYOR TEMEL

Vizyon Tarihi: 7 Nisan
Yapımcı: TAFF Pictures & Üçgen Yapımevi
Yönetmen: Adem Kılıç
Senaryo: Yılmaz Okumuş
Oyuncular: Çetin Altay, Salih Kalyon, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Eren Vurdem, Buket Çelik, Engin Şenkan, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Seymen Aydın, Hidayet Erdinç, Yeşim Alıç, Hande Katipoğlu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.