Şükran Ovalı’dan Caner Erkin itirafı

‘Evlilik iddiaları hakkında fazla konuşmak istemiyorum ama doğruluk payı var.’

Milliyet’ten Emrah Akçaay’ın haberine göre altı yıllık eşi Asena Atalay’dan boşanan Caner Erkin’in birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde Instagram’dan paylaştıkları fotoğrafla duyurduğu Şükran Ovalı, “Her şey çok güzel ilerliyor. Caner de ben de mutluyuz” dedi.

“BEN ONA GİTMEDİM”

İnter’e transfer olan Erkin’in yanına Milano’ya gittiği konuşulan oyuncu, “Ben İtalya’ya gitmedim, Caner geldi. Gördüğünüz sosyal medya mesajını benim yanımda İstanbul’da verdik. Ben ona gitmedim, o bana geldi” açıklamasını yaptı.

“BİZİ FAZLA YORMAYIN”

Futbolcunun sosyal medya hesabından, “Aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum” sözleri ve yanına koyduğu yüzük emojisi hatırlatılan Ovalı, “Her şey kısmet. Evlilik iddiaları hakkında konuşmak istemiyorum ama doğruluk payı var. Caner’le ilişkimize herkesin saygı göstermesini istiyoruz. Bizi fazla yormayın lütfen” şeklinde konuştu.

caner

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.