Şükran Ovalı ve Erkan Petekkaya’dan ‘sorun yok’ mesajı

Erkan Petekkaya, Paramparça dizisindeki rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay ile kriz yaşamış, sonunda güzel oyuncu diziden ayrılmıştı.

Nurgül Yeşilçay’ın yerine diziye ‘Psikolog Ayşe’ rolü ile Şükran Ovalı dahil oldu. Kısa bir süre sonra Erkan Petekkaya’nın Ovalı ile de tartıştığı haberleri gündeme geldi.

İddialar karşısında Erkan Petekkaya ‘Şükran benim çok sevdiğim bir arkadaşımdır’ dedi. Şükran Ovalı ise sessiz kalmayı tercih etti.

Paramparça’nın 2. sezon çekimleri önceki gün tamamlandı. Set bittikten sonra ekip mangal partisi yaptı. Gecenin sonunda birbirlerine sarılan Erkan Petekkaya ve Şükran Ovalı ‘kırgınlık yok’ mesajı verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.