Şükran Ovalı, Caner Erkin hakkında ilk kez konuştu

Futbolcu Caner Erkin ile yakında evlenecekleri konuşulan Şükran Ovalı, ilk kez konuştu: İlişkimiz güzel ilerliyor. Her şey çok güzel olacak.

Beşiktaş’ın Inter’den transfer etmek istediği Caner Erkin ile sürpriz bir aşka yelken açan Şükran Ovalı, ilk kez konuştu. Caner’le yakında evlenecekleri söylenen Şükran Ovalı, yakın dostu Cansu Tosun ile Bebek’teydi.

İlişkimiz yolunda

Sevgilisinin Inter’den Beşiktaş’a transfer olması konusunda baskı yaptığı haberleri çıkan Şükran Ovalı bu konu hakkında tek bir kelime dahi konuşmadı. Transfer olayıyla ilgili soruları es geçen Ovalı, evlilik üzerine ise “İnşallah hayırlısıyla her şey çok güzel olacak. İlişkimiz çok güzel ilerliyor. Her şey yolunda ama ne olur daha başka soru sormayın” yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.