Suadiye: Sahnede kendimi daha seksi hissediyorum

En çok satan single albümler listesinde son iki haftadır 1 numara olan Suadiye, şarkılarıyla olduğu kadar göz alıcı görüntüsüyle de büyük beğeni topluyor. Kendini günlük hayatında ürkek olarak tanımlayan Suadiye, sahnenin sihriyle bambaşka birine dönüştüğünü anlatıyor.

Yıllar önce Yonca Evcimik in söylediği sözü ve müziği Şehrazata ait Cesaretim Yok şarkısıyla başarılı bir çıkış yakalayarak müzik listelerinde üst sıralarda yerini alan Suadiye en iddialı olduğu yerin sahne olduğunu söylüyor. Sahnedeyken bambaşka birine dönüştüğünü söyleyen genç şarkıcı, Sahnede kendimi daha seksi hissediyorum. Sahne benim için sihirli bir platform. Orada büyük bir enerji ve sınırsız özgürlük hissediyorum. Seksiliğe gelince, o benim elimde olan bir şey değil. Sanırım o da bana Tanrının bir armağanı. diyor

suadiye

Günlük hayatında sahnedeki gibi hissetmediğini söyleyen Suadiye “Normal hayatımda bir tık daha sakinim, ürkeğim. Ama sahnede bu his yok oluyor ve içimden seksi bir kadın çıkıyor. Bu hal büyülü bir etki yaratıyor” diyen şarkıcı, bu değişimin kendisini de şaşırttığını belirtiyor.

Suadiye, Mart ayı itibariyle İzmir, Ankara, Eskişehir, Bursa,Edirne, İstanbul konserleri haricinde şimdiden yaz için Bodrum, Çeşme, Ayvalık, Fethiye, Altınoluk gibi pek çok ilde konser vermek için anlaşmalar yaptı. Önümüzdeki günlerde bol bol konser verecek genç ve güzel şarkıcı yeni single ı için de stüdyo çalışmalarına başladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.