”Star Wars: Güç Uyanıyor” internette de rekora koşuyor

Son dönemin en çok ses getiren yapımlarından olan Star Wars: Güç Uyanıyor, internette de rekora koşuyor.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru vizyona giren Star Wars: Güç Uyanıyor filmi, gişede rekor üstüne rekor kırmıştı. Aradan geçen birkaç ayın ardından filmin Blu-ray versiyonu internete sızmış gibi görünüyor.

REPLicA adlı bir korsan grubu tarafından ele geçirilen Blu-ray’in RIP’lenmiş yüksek çözünürlüklü versiyonları hızlı bir şekilde internette yayılıyor. Filmin Blu-ray sürümü resmi yayınlanma tarihi ise 5 Nisan olarak görünüyor.

Ancak bu tarihi beklemeden filmi yüksek çözünürlüklü olarak internete sızan versiyonunu indirmek isteyen kullanıcılar sayesinde Star Wars, internette de rekora koşuyor.

TorrentFreak’in paylaştığı verilere göre Star Wars: Güç Uyanıyor, ilk 12 saatte 250 binden fazla kişi tarafından indirildi. Filmin indirilme sayılarının bu şekilde de devam ettiği belirtiliyor.

Eğer rakamlar bu şekilde devam ederse Star Wars: Güç Uyanıyor, Torrent’te de rekor kırabilir. teknokulis

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.