Stade de France’da silah sesleri

Fransa’nın başkenti Paris’te 3 ayrı yerden 3 ayrı terör saldırısı olduğu sıralarda Fransa-Almanya maçının oynandığı Stade de France’daki seyirciler silah ve bomba seslerinin duyulmasıyla sahaya girdi.

Fransa’nın başkenti Paris’te 3 ayrı yerden 3 ayrı terör saldırısı sonucu 40 kişi yaşamını yitirdi. Aynı dakikalarda Fransa-Almanya maçının oynandığı Stade de France yakınlarındaki bir barda patlama meydana geldi. Patlamanın el bombasıyla gerçekleştirildiği öne sürüldü. Saldırı haberinin duyulmasıyla tribünlerde bulunan yüzlerce kişi sahaya girdi.

Voltaire Bulvarı yakınlarından da silah sesleri geldi. Bir tiyatroda onlarca insanın rehin alındığı aktarıldı.

Aynı dakikalarda Fransa-Almanya maçının oynandığı Stade de France yakınlarındaki bir barda patlama meydana geldi. Patlamanın el bombasıyla gerçekleştirildiği öne sürüldü. Saldırı haberinin duyulmasıyla tribünlerde bulunan yüzlerce kişi sahaya girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.