‘SÖZ’den ‘Mehmetçik Vakfı’ yararına anlamlı destek

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’den ‘Mehmetçik Vakfı’ yararına anlamlı destek…

Destek Çağrısı

Türkiye’de ilk kez Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ dizisi, pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelecek olan 4. bölümünde izleyicilerine ‘Mehmetçik Vakfı’ yararına bağış çağrısında bulunuyor.

SMS ve Hesap Numaralarında Destekte Bulunulabilecek

‘TIMS&B ve Mehmetçik Vakfı’ arasında gerçekleştirilen protokolle hayata geçirilen destek çağrısı ile izleyenlenler 2582’ye SMS atarak 10 TL ve jenerikte yer alan hesap numaralarına da istedikleri miktarda bağışta bulunabilecekler.

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 5 aydır devam eden ‘SÖZ’ dizisi merakla beklenen 4. bölümüyle 24 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

blank

Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alan ‘SÖZ’ de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.