Söz dizisine damga vuran sahne gerçek çıktı

Star dizisi Söz’deki o sahnenin gerçek olduğu ortaya çıktı.

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu Söz’e damga vuran ‘vurun komutanım’ sahnesindeki detayı yazdı.

Dizinin o sahnesinin gerçek olduğunu yazan Sina Koloğlu’nun yazısı şöyle:

Vurun komutanım, dizi aslında gerçek

Şehit Tümgeneral AydoğanAydın’ın hikayesiydi ekranda anlatılan.O anlara tanık bir silah arkadaşının, şehitolduğu haberi verildiği akşam ana haberbültenlerinde anlatılan hikayesi, “Irak’ınkuzeyinde peşmergeler dayanamıyor,önümüzdeki mevzi düştü çok zor durumdayız” dediğini duydum. Tugay komutanı ‘’Bizden bir isteğin var mı?’’ diye sordu. ‘’Bulunduğumuz yeri ateş altına alın’’dedi. Öyle de oldu. Tümgeneral Aydıntesadüfen kurtulmuş.

Star TV’nin ‘Söz’ dizisinde Yavuz, Çolak’ın elinde esirdir. Görüntüleri kameradan karargâha gösterilir. Yarbay Erdem ve ekibi, kurtarma operasyonu yapar. Çolak onları şaşırtmıştır. Ekranı olan boş bir alandır bulundukları yer. Yavuz’u benzin dökerek yakacağını söyler Çolak. Çakmağı çakar, kameranın önüne koyar. Yavuz’un bulunduğu yere onların ulaşması için 25 dakika gerekmektedir. “Komutanım, ben 25 dakikada kül olurum. Önemli olan canım değil. Vurun komutanım uçak ya da insansız hava aracı gönderin vurun. Bana böyle ölmeyi reva görmeyin” der Yavuz. Gerçeğin kendisi ve dizinin senaryosu.”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.