Söz, dizisi yeni bölüm fragmanı heyecanı tavan yaptı

Söz dizisi yeni bölüm fragmanında Keşanlı şehit mi olacak?

Söz dizisi 5. yeni bölüm fragmanı ile yine heyecanı doruklara çıkacağının sinyalini verdi. Star Tv ekranlarındaki 5. bölümüne girmeye hazırlanan Söz dizisi, yeni bölüm fragmanında Yavuz ve Çolak arasındaki gerilimi ekrana getirecek . Çolak’ı takip eden ve nihayet onu yakalamak üzere olan Yavuz ve ekibi, beklenmedik bir durumla karşılaşır. Söz 5. yeni bölüm fragmanında Çolak, köylülerden bir aileyi yanında kaçırmış ve mayın tarlasına girmiştir. Bu durum, ekip içerisinden Keşanlı için büyük bir sıkıntı yaratacaktır.

Söz dizisi yeni bölüm fragmanında inanılmaz olaylar ekrana geliyor. Yavuz ve ekibi, Çolak’ı yakalamak üzereyken zor durumda kalacakları bir hamle ile karşılaşmışlardır. Köylülerden bir aileyi alarak mayınlı sınırın içerisine giren Çolak, Söz 5. bölüm fragmanında Yavuz ve ekibinin yüreğini ağzında getirmiştir. Keşanlı ise mayına basmıştır. Peki, Söz dizisi yeni bölüm fragmanında neler yaşanacaktır? İşte, merakla beklenen 5. bölüm fragmanından detaylar.

YouTube video

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Düğünde yaşanan katliam bütün Türkiye’de şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz’un başının belaya girmesine sebep olur. Katliamla ilgili çekilen görüntüler çarpıtılarak medyaya servis edilir. Türk askeri zor durumda kalır. Röportaj hayaliyle Çolak’ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildir. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçerler. Tim, Çolak’ı köşeye sıkıştırmak üzeredir.

YouTube video

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır? Hürriyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.