‘SÖZ’ dizisi, dünya da ve Türkiye’de sosyal medyanın en çok konuşulan projesi oldu

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, 3 Nisan Pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelen ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’ın yazdığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alan ‘SÖZ’ dizisi dün gece, dünya da ve Türkiye’de sosyal medyanın da en çok konuşulan projesi oldu.

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ dünyanın bir çok ülkesinden izleyiciler internet üzerinden eş zamanlı izleyip takip ederken, dünya da Twitter’ın World Trend Topics (WTT) listesinde 1.liğe kadar yükselirken, Türkiye’de ise TT sıralamasında zirveyi elden bırakmadı.

Ayrıca Google Trends arama listesinde en çok arananlar arasında ‘Söz’ ve ‘Karabayır’ kelimeleri oldu.

Büyük ilgi gören ve reyting sıralamasında, Total’de 5.90, abc1’de ise 5.74 rating alarak ilk bölümüyle güçlü bir giriş yapan ‘SÖZ’ün ikinci bölümünde ne olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden ‘SÖZ’

SÖZ’ de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.

KÜNYE

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapım: TIMS&B
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç
Senaryo: Ethem Özışık
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik,Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş, Nil Günal,Ece Okay, Melissa Yıldırımer, Mehmet Uslu, İlayda Ildır, Şirin Öten

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.